04-09-13

Carrier - HCV 7-4

De kalender voor de competitie was ons niet gunstig gezind. Anderzijds, elke ploeg in de reeks moet een keer bekampt worden. Na een wisselvallige voorbereiding, stonden we dus meteen tegenover de titelfavoriet in de sporthal in Gistel. Een ploeg die al jaren samen speelt en het moet gezegd zijn..... deze ploeg speelt een reeks te laag, dat konden we definitief vaststellen na de match. Tegen deze ploeg moet je scherp voor de dag komen op elke vlak, zowel in verdediging, als in de aanval. En dat gegeven misten we compleet in de eerste helft. Aan de rust stond er dan ook onherroepelijk 5-1 op de bordjes.

 

Na de rust herpakten we ons een beetje, maar ook Carrier liet de teugels wat los. We versierden 2 strafschoppen, waarvan er maar één binnen ging. Ook kwamen we een paar keer voor doel, maar faalden we in de afwerking. De eindstand werd dan ook 7-4.

 

We weten dat we nog veel beter kunnen en het moet en zal ook beter gaan lopen. We moeten een paar nieuwe spelers inpassen en dat vergt tijd. Het doel is en blijft een zorgeloos eerste seizoen meedraaien in 2e en een competitieve ploeg op poten zetten. Het seizoen duurt tot in juni en dit kan onze ploeg alleen maar ten goede komen.

 

Volgende week treffen we Sporting Depreter. In de voorbereiding kregen we te horen, dat deze ploeg zeer sterk zou zijn (al verloren ze ook hun 1e match). Dus zullen we scherper voor de dag moeten komen dan onze eerste competitie wedstrijd!

 

Donderdag 12-09-13 om 20u in De Barloke.

22-08-13

Kalender komende 4 wedstrijden

Maandag 26/08/13 spelen we onze eerste oefenpot van het seizoen tegen ZVC Edco (ex 3e provinciale VZVB en nieuwkomer in Liga de Barloke), dit om 20u30 in de sporthal van Ichtegem.

 

Donderdag 29/08/13 spelen we dan onze 2e oefenmatch tegen Verbakor Sr. Een echt vriendenduel dus. Dit om 20u in de Barloke.

 

Tevens werd ook de kalender voor de competitie, op de website van liga de barloke voor de eerste 2 matchen bekend gemaakt (http://www.ligadebarloke.centerall.com/index.php)

 

Match 1 meteen een duel met de superfavoriet voor de titel in de reeks ZVC Carrier. Dit op hun terrein om 21.15 in de sporthal van Gistel, op maandag 02/09.

 

Match 2 is een weerzien met Johan Bours en Tom Coudeville, tegen Sporting Depreiter op donderdag 12/09 om 20u in De Barloke.

22-06-13

Transfernieuws!

Naar volgend seizoen toe, om aan te treden in Liga De Barloke, krijgt ZVC Honda Casier - Verbakor (ZVC HCV) stilaan vorm! Hieronder een kort overzicht van de spelers die tot dus ver definitief hebben toegehapt:

 

Vloeien voort uit het Verbakor geraamte:

 

Sammy Debruyne (Doelman)

Björn Delys

Christof Vernimmen

Koen Coudeville

Tom Blancke

 

 

Zijn nieuw bij het team:

 

Wim Wybo (maakt de overstap van Carrier)

Robby Delys (vrije speler)

Arne Vandewaetere (vrije speler)

Brend Vantournhout (maakt de overstap van Centea Zandvoorde)

Lesley Daems (vrije speler)

Kris Vanhessche (vrije speler)

 

 

Omkadering:

 

Johan Casier (Ere-voorzitter, Sponsor en gehuurde speler/doelman)

John Vernimmen (trainer - afgevaardigde)

Christel Dumarey (afgevaardigde)

Sandra De Geest (afgevaardigde)

Jürgen Ortmann (co-sponsor)

 

 

In principe zal ook Peter Ghesquière bij ons team aansluiten. Dit hangt echter van een aantal factoren af (die noch wij, noch de speler zelf in de hand heeft). Van zodra alles rond is, komt dit ook op de website!