06-02-14

Vastgoedbox - HCV 8-7

Voor het eerst in weken, weinig tot geen selectieproblemen en we treden de match aan met 7 spelers. Caje, Wim, Birger, Tom B, Christof, Robby en de wederoptredende Rubinho. Björn, Koen en Randall zijn er dan nog niet bij door blessures. Een kleine luxe dus.


Wat op papier positief lijkt, blijkt na nog een minuut alweer een illusie. Bij de eerste actie dat Tom maakt, slaat het noodlot alweer toe. Na een passeerbeweging is een botsing met een volgende pionnetje onvermijdelijk en beide spelers gaan tegen de vlakte. Op het eerste zicht (van aan de kant) lijkt alles mee te vallen, de speler van Vastgoedbox staat snel recht, maar onze Tom blijft op de buik liggen. Steunend op de onderarmen. Het is Christof die als eerste de ernst van de situatie ziet en kan inschatten. Bloed en gebroken tanden is het eerste wat opgemerkt word. Tom blijft relatief kalm, maar al snel wordt duidelijk dat alles ernstiger is dan eerst gedacht. Tom klaagt ook van pijn aan de kaak en de beslissing wordt genomen om meteen richting spoed te trekken. Tom krijgt gezelschap van onze 3 vrouwelijke supporters (waarvoor dank). Niet veel later na de match krijgen we het verdict dat Tom 6 hechtingen in de kin, een paar gebroken tanden en een kaakbeenbreuk heeft opgelopen. Een "kaakslag" voor Tom en het team.


De wedstrijd op zich, start voor ons goed, zoals de laatste weken. We lopen uit tot 1-4, met een paar juweeltjes van doelpunten en hebben de wedstrijd altijd in handen. Maar Vastgoedbox is een taaie tegenstander en keert terug in de match, meer zelfs, ze straffen ons laks verdedigen en concentratieverlies genadeloos af. Niet veel later in de tweede helft, zijn we zelfs op achtervolgen aangewezen. We proberen nog een vuistje te maken, maar Vastgoedbox maakt geen fout meer en trekt de zege naar zich toe. Een dom puntenverlies en een goede les voor de toekomst. Al is het verlies die avond, maar een bijzaak, zeker na het ongeval met Tom.


We hebben nu een weekje rust, maar moeten dan vol aan de bak met 2 duels in één week tijd. Met Twilight en The 80's, treffen we 2 ploegen waar we telkens het onderspit moesten tegen delven in de eerste ronde. Tijd voor sportieve revanche?


Maandag 10 feb - 20u HCV - Twilight in Leffinge
Woensdag 12 feb - 20u The 80's - HCV in Leffinge


De commentaren zijn gesloten.