27-01-14

HCV - JBC Middelkerke 7-5

Het lijkt een gewoonte te worden, één week voor het treffen staan er opnieuw 7 spelers op de teller. Maar dan is die verdomde laatste 48u daar opnieuw. Caje, Tristan en Christof sneuvelen kort voor de aftrap. Het wordt improviseren, maar een beetje knutselen kan wonderen doen.


De geblesseerde Björn komt in doel. Birger, Wim, Robby en Cooleman zijn de fitte spelers met dienst. In laatste instantie komt Randall ons nog vervoegen met een gebroken teen. Zo komen we toch aan 6 min of meer fitte stuks.


JBC start verschroeiend en zet ons meteen 0-1 achter, kopjes naar beneden gezien de omstandigheden denk je dan.... Niets van dat, Randall ontbindt zijn duivels en in geen tijd komen we 4-1 voor. De lijn wordt in de eerste helft doorgetrokken en aan de rust staan we zelfs 6-1 voor!


Na de rust neemt JBC de overhand en vecht het terug tot 6-5, maar het slotakkoord is voor ons en wij tekenen de laatste treffer op. 7-5! 

Opmerkelijk is dat Randall 4 treffers voor zijn rekening neemt, desondanks zijn gebroken teen! Het konden er ook 5 zijn ware het niet dat de scheidsrechter om een bizarre reden, een rechtstreekse vrije trap afkeurt. De gegeven kaarten in de wedstrijd, waren ook compleet overdreven. Jammer voor een faire wedstrijd.


De volgende wedstrijd is op 27 januari tegen Vastgoedbox om 21u in Leffinge. Daarna volgt een weekje rust, om de week daarna twee maal aan te treden in één week.


De commentaren zijn gesloten.