18-12-13

Sporting Depreter - HCV 4-7

Na een 0 op 9 tijd om ons te herpakken. Desondanks de vele blessures en afwezigheden, kunnen we toch een meer dan degelijk ploeg op de been brengen. Robby neemt plaats in doel (en dit wellicht tot de jaarwissel). In vergelijking met de match tegen Carrier, komen Randall en Birger bij de ploeg. Wim, Bjorn en Christof zijn de enige veldspelers die blijven staan. De tegenstander van vandaag hebben we in de heenmatch reeds geklopt en is gezien de geschiedenis en de voorbije gebeurtenissen gebrand op een zege tegen ons.

 

We starten de wedstrijd behoorlijk goed en nemen het heft in handen. Met Randall erbij kunnen we ook meer snelheid in het spel steken en meer afwisseling in de acties steken. Met Christof en Randall voorin verkiezen we voor de actie en de lopende mensen. Birger, Bjorn en Wim zijn het slot op de deur voor Robby. In de beginfase doet Depreter nog goed mee en gaat het op en af, maar een tussenspurt van ons en een paar aardige acties zorgen er voor dat we meer dan verdiend de rust in gaan met een 2-4 voorsprong.

 

Aan de rust krijgen zij versterking van een laatkomer en wij passen de tactiek enigszins aan door te kiezen voor de counter. Depreter neemt de match in handen en wij laten dat ook graag toe. Robby dient zich een paar keer te onderscheiden, maar nu kunnen we onze snelheid ook nog meer uitbuiten en ook onze verdedigers Bjorn, Wim en Birger schuiven geregeld in. De speler die bij de rust bij hen bij kwam, zorgt duidelijk voor een kwaliteitsinjectie, maar ook wij spelen een meer dan goede 2e periode. We doen de tegenstander op counter veel pijn en dan laten we nog een paar goed uitgespeelde counters liggen. toch komen we op geen enkel moment in problemen en trekken we de match naar ons toe met 4-7! De eerste 3 punter in weken en een opsteker na de vele tegenslagen.

 

Vrijdag 20 december om 22u (In Leffinge) treffen we Caro Building. In de heenmatch was dit een draw. Op maandag 30 december spelen we dan om 22u (In Midddelkerke) voor de Beker tegen Hubo Ichtegem (IV). Twee matchen waar het nog even sleutelen wordt, maar dan krijgen we rust tot de week van 20 januari. Hopelijk recupereren we dan het grootste deel van de spelers en kunnen we in 2014 spelen zonder tegenslagen.

De commentaren zijn gesloten.