09-12-13

Overzicht laatste 3 matchen

De malaise voor ons blijft maar duren, hopelijk is 2013 snel voorbij. De afgelopen 3 weken dienden we telkens aan het kortste eind te trekken. 2x nipt en de uitslag kon 2x omgekeerd geweest zijn, de laatste keer tegen het ongenaakbare Carrier (dat wel degelijk een reeks te laag speelt) met een ferme oplawaai.

 

Tegen de nummer 2 in de stand, Charlies Bistro, verliezen we 6-7, maar een draw had correcter geweest. De opbouw en het afdwingen van kansen gaat steeds beter, maar we maken nog te veel individuele fouten. Tegen de nummer 2 in de stand, worden deze onherroepelijk afgestraft!

 

Nadien spelen we tegen The Jasons (nummer 3 in de ranking), een goed voetballende ploeg, waar het best aangenaam tegen spelen is. Ook hier delven we het onderspit en verliezen we met 5-4. Het grote verschil, de afwerking. Daar waar wij 4x het aluminium treffen, hebben zij aan 8 kansen genoeg om er 5 te maken. Wij treffen dan ook nog eens een sterke doelman aan de overkant. Een match die moest gewonnen worden, ware het niet, dat The Jasons ook een meer dan degelijke ploeg is.

 

De laatste match van ons drieluik, is tegen de ongenaakbare leider. Een match waar we zeer kort over kunnen zijn. 9-2 verlies, tegen een ploeg die makkelijk top 5 in 1e kan spelen. Een verplicht nummer voor ons en stilaan voor veel ploegen.

 

Morgen dinsdag 10/12 spelen we om 21u het treffen met Sporting Depreter. Hopelijk pikken we de draad weer op!

 

We spelen nadien nog op vrijdag 20/12 en maandag 30/12 (Beker) onze laatste 2 partijen van 2013. De eerste partij van 2014 staat pas gepland in de week van 20 januari. Hopelijk recupereren we dan een pak geblesseerde spelers. Ruben, Davy en Koen zouden in principe in januari terug moeten kunnen aansluiten. Op Sammy is het hopen voor het nieuwe seizoen.

De commentaren zijn gesloten.