06-11-13

Patisserie Aelter - HCV 3-3

Deze week opnieuw competitie. De tegenstander van vandaag is een oude bekende uit het Verbakor-verleden. Patisserie Aelter (ex Vishandel Luk). Een team dat altijd het voetbal voorop stelt. Maw alle ingrediënten aanwezig om er een aangename match van te maken.


Voor het eerst in een paar weken, hebben we ook terug de beschikking over 7 spelers. En maakt Olivier, zijn debuut voor ons in doel. Stonden vandaag op het wedstrijdblad: Olivier, Björn, Wim (die zichzelf herontdekte als verdediger), Christof, Arne, Ruben en Robby.


De wedstrijd kon niet veel slechter starten voor ons, want in geen tijd staan we al 1-0 achter. Van een wake up call gesproken! En of hij gewerkt heeft, gaandeweg de partij knokken we ons terug in de match en de laatste 10 minuten van de match spelen we zelfs héél goed voetbal. De beloning blijft dan ook niet achterwege en we mogen gaan rusten met een 1-3 voorsprong. Getekend, de gebroeders Delys.


Tijdens de rust besluiten we om de tegenstander te laten komen en het balletje achterin rond te spelen. Zonder het zelf te beseffen, wiegen we ons zelf in slaap en laten de tegenstander opnieuw in de match komen. Gemakzucht en verlies aan concentratie zorgen er voor dat we de match alsnog weggeven. Patisserie Aelter, sleept zo al bij al nog een verdiend punt uit de brand. Eindstand 3-3 en een kleine mentale dreun voor ons. Echt wel jammer, als je onze eerste helft, buiten de eerste minuut, bekijkt.


Volgende week donderdag, 14 november, spelen we om 20u tegen Charlie's Bistro in Leffinge.


De commentaren zijn gesloten.