29-10-13

Doelman gezocht!

Na het uitvallen van onze 2 doelmannen zijn we DRINGEND op zoek naar een nieuwe doelman! Iemand waar we zo goed als wekelijks op kunnen rekenen (als het kan). Je komt terecht in een ambitieuze ploeg, waar vriendschap en de 3e Time toch ook belangrijk zijn!


Indien interesse, kan dit via het contactformulier, links onderaan de pagina bij "contacteer me"
HCV - The 80's 3-5

Na onze verliespartij tegen Twilight, moesten we vandaag aan de bak tegen het in de stand oprukkende "The 80's". Blessures en onbeschikbaarheden blijven onze ploeg teisteren. Voor deze match konden we rekenen op: Caje, Björn, Ruben, Robby, Tristan en Koen.De wedstrijd is amper op gang getrapt of we komen wel héél makkelijk op voorsprong na mistasten in de verdediging bij de tegenstander. Nadien zijn de ploegen behoorlijk in evenwicht, maar dan gaat bij ons het licht uit. In geen tijd komen we 1-3 achter en Caje voorkomt erger. We creëren wel een paar kansen, maar niet genoeg om nog echt gevaarlijk te zijn.


Tijdens de rust peppen we elkaar op, zeker omdat de tegenstander niet beter is dan ons. En toch, meteen na rust is de eerste kans van de tegenstander goed voor de 1-4. We blijven initiatief nemen en houden de tegenstander op hun helft. Maar pech blijft ons achtervolgen, wanneer Koen op doel trapt, blesseert hij zich en maakt ook meteen een einde zijn wedstrijd. Zo blijven we maar met 5 over. Kort nadien vragen we een Time-out aan en beslissen Björn en Koen het tactisch anders aan te pakken. Dit loont meteen, we drukken The 80's compleet weg en krijgen kans op kans. Of de doelman staat op onze weg, de paal of we besluiten onbegrijpelijk naast. Desondanks alles, kunnen we de kloof dichten tot 3-4. Waaronder een pareltje van onze Rubinho. We verdienen meer dan ooit de 4-4, alleen al op onze enthousiasme en de rist kansen. Maar toch is het op counter, na een alles of niks poging van ons, dat de tegenstander alle twijfel weg neemt met de 3-5. In de slotfase krijgt Ruben nog geel en eindigen we de partij zo met 4. Spijtig van het resultaat, maar de Sturm und Drang die na rust werd getoond, is toch positief en hoopgevend.


Volgende wedstrijd is de eerste wedstrijd van 3 in het Beker tornooi. Dit tegen The Greens, één van de koplopers uit Reeks 3. Een goed voetballend geheel.

Naast onze provinciale spelers die moeten trainen, missen we nu ook Koen voor een aantal weken. Maar het slechtste nieuws is het verlies van beide doelmannen! Zowel Sammy, met een zware knieblessure tot al zeker einde seizoen. En Caje, fin de carrière met een elleboogblessure, zijn niet meer beschikbaar. Twee spelers die duidelijk iets toevoegden aan ons team. De zoektocht naar een nieuwe doelman is begonnen, al lijkt deze zeer moeilijk haalbaar.


Dinsdag 29 oktober, 20u in Leffinge: The Greens - HCV.


20-10-13

Twilight - HCV 6-5

Na onze sterke prestatie tegen Vastgoedbox, moesten we aantreden, tegen het hechte blok van Twilight. In vergelijking met de vorige match verdwijnen Christof en Kristof C. Wim en Birger vervoegen de selectie. Voor de rest kunnen we met dezelfde ploeg aantreden als vorige week:

Caje, Björn, Tom B, Koen, Tristan, Wim en Birger.

 

Twilight laat de bal aan ons en rekent op hun snelle tegenstoten. Toch is het wij die iet wat onverwacht 0-1 voorkomen. Daarna hebben wij veel balbezit, maar is het de tegenstander die vaak voor gevaar zorgt. Caje kan ons lang rechthouden, maar net voor rust komen we toch 2-1 achter. We krijgen in het absolute slot van de eerste helft nog de kans op de gelijkmaker, maar laten die liggen.

 

Na rust, verkiest Twilight dezelfde tactiek en dat loont. Ze lopen snel uit naar 4-1 en uit een zeldzame kans scoren wij toch de 4-2. Op dat moment gaat bij ons het licht uit en Twilight beheerst nu de match en drukt ons weg. Caje probeert de schade te beperken, maar moet zich toch nog 2x gewonnen geven. 6-2 en match over..... Maar dan laat Twilight de teugels los en scoren wij de 6-3 uit een afgeweken afstandsschot. Wat we voordien niet konden, lukt nu opeens wel. We knokken voor elke bal en spelen de laatste 5min met volle overgave. Een terugkeer uit het niets lijkt er in te zitten, maar we stranden op 6-5. De verdediging van Twilight barste, maar kraakte niet. Onze eerste nederlaag sinds speeldag 1 is een feit. We waren vandaag nergens, tegen een uitgekookt team. Kortom een verdiende zege voor de tegenstander.

 

Maandag 21 oktober spelen we om 22u in Leffinge tegen The 80's. Een ploeg die de laatste weken aan een opmars bezig is. Aan ons het signaal om de misstap van deze week recht te zetten.