20-10-13

Twilight - HCV 6-5

Na onze sterke prestatie tegen Vastgoedbox, moesten we aantreden, tegen het hechte blok van Twilight. In vergelijking met de vorige match verdwijnen Christof en Kristof C. Wim en Birger vervoegen de selectie. Voor de rest kunnen we met dezelfde ploeg aantreden als vorige week:

Caje, Björn, Tom B, Koen, Tristan, Wim en Birger.

 

Twilight laat de bal aan ons en rekent op hun snelle tegenstoten. Toch is het wij die iet wat onverwacht 0-1 voorkomen. Daarna hebben wij veel balbezit, maar is het de tegenstander die vaak voor gevaar zorgt. Caje kan ons lang rechthouden, maar net voor rust komen we toch 2-1 achter. We krijgen in het absolute slot van de eerste helft nog de kans op de gelijkmaker, maar laten die liggen.

 

Na rust, verkiest Twilight dezelfde tactiek en dat loont. Ze lopen snel uit naar 4-1 en uit een zeldzame kans scoren wij toch de 4-2. Op dat moment gaat bij ons het licht uit en Twilight beheerst nu de match en drukt ons weg. Caje probeert de schade te beperken, maar moet zich toch nog 2x gewonnen geven. 6-2 en match over..... Maar dan laat Twilight de teugels los en scoren wij de 6-3 uit een afgeweken afstandsschot. Wat we voordien niet konden, lukt nu opeens wel. We knokken voor elke bal en spelen de laatste 5min met volle overgave. Een terugkeer uit het niets lijkt er in te zitten, maar we stranden op 6-5. De verdediging van Twilight barste, maar kraakte niet. Onze eerste nederlaag sinds speeldag 1 is een feit. We waren vandaag nergens, tegen een uitgekookt team. Kortom een verdiende zege voor de tegenstander.

 

Maandag 21 oktober spelen we om 22u in Leffinge tegen The 80's. Een ploeg die de laatste weken aan een opmars bezig is. Aan ons het signaal om de misstap van deze week recht te zetten.

De commentaren zijn gesloten.