18-09-13

Caro Building - HCV 4-4

Na onze eerste officiële zege in competitieverband vorige week. Gingen we op zoek naar een vervolg op deze prestatie. Voor deze match werd het opnieuw sleutelen. Sammy viel op zondag reeds geblesseerd uit. Caje zou zijn plaats innemen, maar zat bij de Duitse vrienden. Aangezien dat Tom Blancke, traint op dinsdag en donderdag, moest Koen dan maar de handschoen opnemen. Verder sloten we ook twee nieuwe spelers aan: Birger Rondelez en Kristof Cooleman. Twee mannen met de nodige ervaring en twee mannen waar we voortaan op kunnen rekenen, als we hen nodig hebben! In vergelijking met vorige week vielen Björn en Rubinho weg. Ook Robby kwam terug bij het team. Kwamen op het wedstrijdblad: Koen, Christof, Kristof C, Birger, Wim en Robby.


Caro kennen we nog van ons Verbakor verleden en we wisten dat dit een stevige tegenstander is. Extra "obstakel" is het inpassen van twee nieuwe spelers. Gelukkig vinden Birger en Kristof C, als snel hun en ons ritme. Het is een match met een aangenaam tempo en in de beginfase kansjes aan weerszijden. Maar toch komt Caro als eerste op voorsprong. Een kleine tik, die de Honda Casier boys de nodige boost geven. Vanaf dan domineren we 10 minuten en treffen we 2x paal, missen we alleen voor de keeper en scoren we ook 2x. Ook Caro krijgt nog een kans of 2, maar Koen grijpt telkens gepast in. We gaan rusten met een 1-2 voorsprong, daar waar de score net iets hoger in ons voordeel kon zijn.


Na de rust zijn de teams meer aan elkaar gewaagd. Kansen aan weerszijden, twee doelmannen die zich af en toe moeten onderscheiden en ook een paar knap uitgespeelde doelpunten. 5 minuten voor tijd, zet Kristof C, de 2-4 op het bord. We hebben de match in handen, maar dan blijkt ook meteen dat we nog moeite hebben om het slimmer uit te spelen en de juiste keuzes te maken. En daar profiteert Caro optimaal van. De man die we in de 2e helft, 20 minuten in de tang hadden, slaagt er in om de score nog gelijk te trekken in de slotminuut tot 4-4. Een bittere pil toch wel.


Volgende week dinsdag, spelen we om 21u in Leffinge tegen Baranquilla. Het zal opnieuw schuiven worden, maar in principe kunnen we opnieuw een competitief team tussen de lijnen brengen.


De commentaren zijn gesloten.