04-09-13

Carrier - HCV 7-4

De kalender voor de competitie was ons niet gunstig gezind. Anderzijds, elke ploeg in de reeks moet een keer bekampt worden. Na een wisselvallige voorbereiding, stonden we dus meteen tegenover de titelfavoriet in de sporthal in Gistel. Een ploeg die al jaren samen speelt en het moet gezegd zijn..... deze ploeg speelt een reeks te laag, dat konden we definitief vaststellen na de match. Tegen deze ploeg moet je scherp voor de dag komen op elke vlak, zowel in verdediging, als in de aanval. En dat gegeven misten we compleet in de eerste helft. Aan de rust stond er dan ook onherroepelijk 5-1 op de bordjes.

 

Na de rust herpakten we ons een beetje, maar ook Carrier liet de teugels wat los. We versierden 2 strafschoppen, waarvan er maar één binnen ging. Ook kwamen we een paar keer voor doel, maar faalden we in de afwerking. De eindstand werd dan ook 7-4.

 

We weten dat we nog veel beter kunnen en het moet en zal ook beter gaan lopen. We moeten een paar nieuwe spelers inpassen en dat vergt tijd. Het doel is en blijft een zorgeloos eerste seizoen meedraaien in 2e en een competitieve ploeg op poten zetten. Het seizoen duurt tot in juni en dit kan onze ploeg alleen maar ten goede komen.

 

Volgende week treffen we Sporting Depreter. In de voorbereiding kregen we te horen, dat deze ploeg zeer sterk zou zijn (al verloren ze ook hun 1e match). Dus zullen we scherper voor de dag moeten komen dan onze eerste competitie wedstrijd!

 

Donderdag 12-09-13 om 20u in De Barloke.

De commentaren zijn gesloten.