22-06-13

Wedstrijd plaats 5 & 6: Time Out Eernegem - ZVC HCV 2 - 6

Vandaag was het al weer de 6e en tevens laatste match op het Lente Tornooi van Gistel. Na winst in de kruiswedstrijden tegen ZVC De Zwerver, spelen we vandaag voor plaatsen 5 & 6. We willen het tornooi op een goede en mooie manier afsluiten en tevens tonen dat we als team groeien.

 

Tegenstander Time Out Eernegem, kwamen we eerder al tegen in de poules. Toen werd het 5-3 in ons voordeel, maar deze ploeg dat teert op wilskracht en enthousiasme kwam in die partij terug van 3-0 tot 3-3. We wisten dus waar we ons aan konden verwachten. De eerste helft is een wedstrijd die goed op en af gaat, maar wij kunnen opnieuw rekenen op een sterke Sammy. Nadat wij 0-1 voor kwamen, voerde Time Out de druk op en knutselde het in 2 minuten, 2 doelrijpe pogingen in elkaar. Gelukkig staat Sammy op een hoog niveau te keepen en houdt hij de ploeg recht. Zo gaan wij alsnog met een 0-1 voorsprong de rust in.

 

De tweede periode is amper op gang getrapt en de bordjes hangen al in evenwicht. Het gelooft bij Time Out groeit zienderogen. Het sein voor de Honda Casier-Verbarkor boys om het tempo en het spelpeil met een ruk de hoogte in te jagen. En hoe! Ons hoger tempo en meer geslaagde combinaties en de afnemende fysieke kracht bij de tegenstander, zorgt er voor dat we vlot uitlopen, van 1-1 naar 1-5. De veer gebroken bij de tegenstander. Toch kunnen ze nog milderen tot 2-5, maar het is de uit de doden opgestane Björn "Gascoigne" Delys, die de eindstand vastlegt op 2-6!

 

Zo pakken we  plaats 5 op dit Lente Tornooi, dat gewonnen werd door de "ouderen" van Carrier. Al bij al kunnen we terugblikken op een degelijk tornooi. We zijn nog in volle opbouw en de prijzen in de competitie van De Barloke, worden pas op het einde uitgedeeld. Dat weten we uit ervaring!

 

Ook het vermelden waard, de finaleplaats van de Veteranen van Verbakor! Zij werden echter afgeremd door afzeggingen en blessures in deze finale. Een mooie zilveren medaille dus op hun Lente Tornooi mini-voetbal in Gistel!

 

Speelden: Sammy, Koen (1), Björn (1), Arne (2), Brend (1), Christof (1) en Robby.

De commentaren zijn gesloten.