01-05-13

ZVC Honda Casier-Verbakor VS Swimmingpool 7-3

Eindelijk is het dan zo ver! Op dinsdagavond 30 april om 21u speelt ZVC Honda Casier-Verbakor zijn allereerste officiële match. Tegenstander: Swimmingpool. We treden aan met 6 spelers daar Kris Vanhessche (die de geblesseerde Wim Wybo vervangt) door familiale omstandigheden nog moet afhaken.

 

Sammy, Arne, Koen, Christof, Robby en Brend zijn de mannen met dienst. In de beginfase is het duidelijk aftasten en elkaar nog beter leren kennen. Maar toch worden al een paar knappe acties op de vloer gelegd. Het systeem van shoot-outs ligt ons blijkbaar ook want we scoren 2 van de 3 shoot-outs en Sammy pakt ook 1 van de 2 shoot-outs van de tegenstander. Swimmingpool verdient ook een pluim omdat zij ook proberen te voetballen en het ons knap lastig maakten! Aan de rust stond het 3-1 in ons voordeel. Na de rust begint de vermoeidheid parten te spelen en ontstaat er veel ruimte en veel kansen. ZVC HCV speelt de wedstrijd op een vrij volwassen manier uit en diept de eindscore uit tot 7-3. Al bij al een geslaagde generale repetitie. Volgende week volgt het sterke Sportclub Gistel.

 

Ook positief, de grote opkomst op de tribune! Vrienden, vriendinnen, moeders, vaders en sympathisanten kwamen het nieuwe team een hart onder de riem steken! Waarvoor Dank!

 

Bij deze bedanken we ook nog eens iedereen die het team mee op poten zette: In eerste instantie onze hoofdsponsor en gulle schenker Honda Casier, Co-sponsor Verbakor-AXA bank en de maker van de shirts: JES-Sports Errea Point Coast.

 

Doelpunten: Arne (3, waarvan 2 shoot-outs), Robby (2) en Brend (2).

 

Op naar match 2, volgende week dinsdag om 20u!

De commentaren zijn gesloten.